Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
As. Columna Club
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii recrutare, plasare forta de munca
2 €
Brand
Super
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Angajatorii te cauta, fa-te cunoscut!
Prezentare(1), selectare(2) si apoi angajare(3).
1+2=3

Prezentarea de informatii, idei de afaceri si joburi cat mai apropiate de profilul, experienta, pregatirea si aptitudinile membrilor constituie misiunea de baza a asociatiei ASCOL. http://ascol.weebly.com
Va aducem la cunostinta ca asociatia ASCOL nu se ocupa de angajari, acest atribut revine in totalitate actualei clasei politice si institutiilor create in acest sens.

Principala activitate a conducerii ASCOL vine in sprijinilor angajatorilor si are ca domeniu, selectia si plasarea catre firmele de recrutare interesate a membrilor ASCOL.

In ciuda acestei drame sociale, in care a ajuns forta de munca actuala, dar si a  implicatilor grave ale acesteia, conducerea ASCOL a hotarat sa gaseasca o serie de solutii. Astfel, s-a reusit selectia de profil a membrilor ASCOL, pe judete, virsta si specializari. (Exemplu: Pentru firmele de paza interesate s-au recomandat si ulterior au fost angajati agenti de paza, in judetele solicitate).

Buna colaborare si respectul reciproc al membrilor a facut posibila oferirea de oportunitati de afaceri intre membri ASCOL, pe principiul intrajutorarii, sau posibilitatea de ocupare a unui job, chiar in propria filiala judeteana. Putem exemplifica in acest sens interesul dovedit de unii presedinti de filiale judetene, oameni de afaceri sau persoane publice cunoscute (judetele Constanta, Gorj, Maramures, Bucuresti, Mures, Iasi) Ex:
- http://urbo.ro/companii/mcp-press-agency-108684
- www.aftr.aaz.ro
-http://www.agromonitor.ro/eticheta/sindicatul-propact

Legitimatia de anticoruptie - ASCOL, este obligatorie pentru fiecare din potentialii membrii asociatiei si se obtine in urma trimiterii si verificarii urmatoarelor documente:
Mini-chestionarul, CV-ul si Cerere de inscriere si Poza.

Realizarile obtinute in cursul anului 2014 ne-au asigurat convingerea ca numai impreuna vom putea castiga, valorifica capacitatile noastre intelectuale si experienta acumulata. Nimeni nu te angajeaza, daca nu esti cunoscut sau prezentat!

Te asteptam, nu te costa nimic, sansa poate fi a ta!
Site-ul nostru este http://ascol.weebly.com (aici puteti vizualiza si completa Cererea de inscriere).

Te asteptam, sansa poate fi a ta!
Succes!

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura